- about-1.jpg

Kunst huren,
hoe werkt dat juist?

Je kiest een foto uit onze ruime collectie. Kan je niet beslissen? Geen nood, wij komen graag langs om je geheel vrijblijvend te adviseren.

Zodra je hebt gekozen, printen wij jouw foto op maat en in een materiaal die het best bij je interieur past. Voor de inkadering werken we samen met Milo Profi, zo ben je zeker van een professioneel resultaat.

Tenslotte komen we de foto persoonlijk leveren en hangen we hem zelfs voor je op indien je dat wenst.

Get in touch

.01

Bekijk onze ruime collectie

.02

Maak een vrijblijvende afspraak

.03

We printen de foto op maat

.04

We komen de foto ter plaatse brengen

Kunst huren voor elk budget

Afhankelijk van het formaat bieden wij al vanaf €20 per maand kunstwerken aan. Zo wordt het echt voor iedereen mogelijk om de Brusselse vibe in huis te halen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Fiscaal aftrekbaar

Een kunstwerk huren bij rent a picture is 100% fiscaal aftrekbaar. Wat het vooral voor bedrijven interessant maakt om kantoren zo nu en dan eens een nieuwe look te geven.

Grote variatie

Nog een voordeel aan kunstwerken huren is dat je de gehuurde werken nooit beu kan worden. Heb je zin in iets nieuws? Dan kies je gewoon een andere foto uit onze collectie.

- about-2.jpg

Onze visie

- about-3.jpg

Brussel is een kosmopolitische stad die bruist van het leven. Als fotograaf kan je je geen beter model inbeelden dan deze mooie stad. Rent a picture wil deze mix van internationale culturen, mensen en activiteiten op een originele manier in beeld brengen. Want zoveel diversiteit, daar mogen we trots op zijn.

De beeldvorming omtrent Brussel is er mede door de aanslagen sterk op achteruit gegaan. Daarom hebben we met Rent a picture besloten om in de tegenaanval te gaan. Wij willen Brussel tonen in al haar pracht en glorie en niet als de grauwe stad zoals ze steeds wordt opgevoerd.

Over de jaren heen is ons aanbod ook ruimer geworden dan enkel Brussel. Momenteel bevat onze portfolio ook foto’s van de kust, Antwerpen, Parijs en zelf New York.